Ірпінські танцюристи стали призерами чемпіонату з хореографії «The Battle of the Stars»

257321863 2095683670587226 3193466976523780109 N

Вихованці ірпінської Студії сучасного танцю «Jardin de la dance» здобули 9 нагород на чемпіонаті з хореографії «The Battle of the Stars», який пройшов у Києві. Зокрема, два призові місця вони вибороли в суперфіналі. Про це повідомила у фейсбуці засновниця студії, депутатка Ірпінської міської ради Віолетта Дворнікова.

Танцюристи з Ірпеня стали призерами в різних номінаціях чемпіонату: золоті медалі завоювали дуети «Таємна одержимість» (номінація «Teens Pro contemporary») та «Злиття близнюків» («Teens rising Contemporary») і середня група студії з композицією «Інші» («Teens big group rising Contemporary»), срібло вибороли тріо «Мойри» («Тeens Pro Contemporary») та старша група з композицією «Почуй мене» («Teens big group Pro»), бронза була присуджена за сольні номери «It’s me» та «Моя фобія» у виконанні Дарини Дворецької й Еріки Кременчук (номінації «Teens solo rising Contemporary» та «Teens solo Pro Jazz-Modern»).  

«Неочікуваним для нашої команди було проходження до суперфіналу, до якого відбирали всього вісім найкращих номерів з усього чемпіонату в категоріях «Teens» та «Adults». Пройшли наші дві хореографічні роботи – дует «Таємна одержимість», груповий номер «Почуй мене». Наша команда тацювала вдруге в суперфіналі, конкуренція була «вогонь», дуже сильні учасники! Але нам вдалось стати призерами в суперфіналі best performance 2021. Дует «Таємна одержимість» – Top 3, груповий «Почуй мене» – Top 2. Вітаємо всю команду з перемогами! Дякуємо нашому талановитому та люблячому тренеру Анастасії Білецькій!» – зазначається на сторінці студії.

Нагадаємо, в жовтні ц. р. вихованці Студії «Jardin de la dance» стали переможцями міжнародного фестивалю «Країна Арт Фест», який відбувся у Туреччині. Вони здобули 7 золотих медалей, а хореограф Анастасія Білецька отримала спеціальний приз журі.  

                                                                                 
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300