Ірпінську агенцію розвитку підсилив Микола Ільницький 

Photo 2023 05 06 12 40 47

Заступником голови Ірпінської агенції розвитку став Микола Ільницький, змінивши на цій посаді Дмитра Андрущенка. Про це повідомила голова Ірпінської агенції розвитку, депутатка Ірпінської міської ради Оксана Нечитайло.

“Микола Ільницький – молодий підприємець, громадський діяч та активний волонтер, який в лютому-березні постійно допомагав Ірпінській громаді, привозячи військову амуніцію та гуманітарну допомогу нашим мешканцям з усіх куточків України. Ми його запросили на посаду заступника голови Ірпінської агенції розвитку для посилення нашої команди”, — зазначила Оксана Нечитайло.

Громадську спілку «Ірпінська агенція розвитку» було створено 10 лютого 2017 року з метою консолідації зусиль, підтримки місцевих ініціатив та партнерської діяльності, практичне втілення необхідних проектів структурної перебудови на локальному, муніципальному, національному та міжнародному рівнях.

Ірпінська агенція розвитку організувала регіональні економічні форуми «Бізнес поряд», конференцію «Права жінок в сучасному українському суспільстві: особливості Ірпінського регіону». Певним поштовхом до опанування тонкощами підприємництва став регіональний турнір для молоді Приірпіння  – «Business Profi». Наступним кроком стала організація Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом» в рамках Всесвітнього проекту «Let’s do it, Ukraine” в Ірпені. Агенція забезпечила організацію 3-денного тренінгу «Соціальна згуртованість, мобілізація внутрішньо-переміщених осіб. Проектна діяльність та розвиток громади» і дводенний тренінг «Школа волонтерів» спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Поруч».

Агенція також організувувала фестиваль «Трипілля: цивілізація творців» (виступи гуртів VrodaRodu, The Doox), Мистецький благодійний бал, ініціювала підписання та включення Ірпеня до ініціативи «Мери за економічне зростання» в рамках діяльності Асоціації міст України Європейської комісії. А ще була розробка та організація заходів проєкту «Дихай! Дій! Твори!» спільно з Міжнародною організацією з міграції задля згуртування мешканців навколо вирішення актуальних проблем громади, передусім внутрішньо-переміщених осіб, постраждалих від військового конфлікту. Команда брала участь у грантовому конкурсі проектів «Мери за економічне зростання» («Mayors for Economic Growth Pioneer Projects») з метою фінансування реалізації пілотних проектів, включених до планів економічного розвитку міст.

Агенцією було виграно грант «Лідерство в економічному врядуванні» від Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID) для Ірпінської міської спілки воїнів учасників АТО. Цей проєкт полягав у створенні дорожньої карти розвитку малого та середнього бізнесу для учасників АТО. Крім цього, агенція долучилася до організації в Ірпені конкурсу підприємницьких проектів для учасників АТО  “STARTUP IRPIN”, у співпраці з ГО “Ірпінська міська спілка воїнів-інвалідів АТО”.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300