Ірпінську громаду привітали з Днем Незалежності закордонні міста-побратими (відео)

Photoeditorsdk Export (23)

Ірпінську громаду привітали з Днем Незалежності України очільники міст-побратимів Ірпеня у США, Німеччині, Польщі, Грузії та Литві, а також громадські діячі з Азербайджану. Відеоролик із привітаннями опублікував на своїй сторінці у фейсбуці Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Сьогодні ми святкуємо День Незалежності вашої країни. Я вітаю місто-побратим Ірпінь та всіх українців, які відзначають 30-ту річницю вашої державності. Місто Мілуокі пишається тим, що воно є домом для багатьох українських американців. Багато з них пройшли важкий шлях і побудували нове життя в нашому місті. І незважаючи на те, що вони стали американцями, вони тримаються свого українського коріння. Від імені української громади та всіх мешканців Мілуокі бажаємо вам мироного і щасливого Дня Незалежності!» – сказав мер у своєму привітанні мер Мілуокі Том Баррет.

«Ми хотіли б відзначити цей історичний ювілей разом із вами. Оскільки це, на жаль, все ще неможливо, я хотіла б принаймні в такий спосіб передати вам теплі привітання з міста-побратима Борни. Бажаємо вам, дорогі друзі, та всьому українському народу всього найкращого та багато сил на майбутнє!» – зазначила бургомістр Борни (ФРН) Сімоне Людтке.

«Литва вітає Україну з Днем Незалежності! Бажаємо нашим партнерам із міста Ірпінь, усім його жителям щастя й миру. Алітуський район передає вам багато любові!» – наголосив голова району Альгірдас Врубляускас.

Також Ірпінську громаду і всю Україну привітали мер гміни Білі Піски (Польща) Беата Соколовська, мер грузинського м. Мхцета Георгій Капанадзе та голова азербайджанського громадського об’єднання «Молоді реформатори» Фарід Шахбазли.

https://www.youtube.com/watch?v=D98aFR3a3T8

«Я щиро дякую нашим партнерам за ці теплі слова і побажання! Дякую вам за надійну співпрацю протягом довгих років! Сподіваюся, що й надалі вона буде не менш результативною і корисною для усіх наших громад», – підкреслив Олександр Маркушин.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300