Ірпінський клуб «Адажіо» здобув три золота і бронзу на відкритому чемпіонаті Київщини з танцювального спорту

Photoeditorsdk Export 2021 12 15t180255.009

Представники ірпінського клубу спортивного бального танцю «Адажіо» здобули три перші та одне третє місце на відкритому чемпіонаті Київської області з танцювального спорту, який відбувся в Білій Церкві. Про це повідомило управління молоді та спорту облдержадміністрації.

Окрім ірпінців і господарів змагань, у чемпіонаті брали участь танцюристи ще з 18 міст і селищ  України: Києва, Житомира, Чернігова, Вінниці, Чернівців, Одеси, Миколаєва, Южноукраїнська, Первомайська, Коростеня, Бердичева, Умані, Василькова, Славутича, Миронівки, Тетієва, Глевахи, Рокитного, а також танцювальні пари зі столиці Молдови.

Ірпінські танцюристи – підопічні тренерів Віталія Салямона та Катерини Салямон-Міхєєвої – завоювали золото у віковій категорії до 9 років (Марк Роздорожний і Юлія Богушева, європейська та латиноамериканська програма), серед юніорів у віці 12–13 років (Артем Жейда та Анастасія Репа, європейська й латиноамериканська програма) та серед дорослих (Костянтин Філатов і Вікторія Шепшинська, європейська програма). Дмитро Тананаєв і Катерина Дорош вибороли бронзові медалі в латиноамериканській програмі серед молоді 16–18 років.

Під час урочистої церемонії нагородження переможців чемпіонату керівник обласного підрозділу Всеукраїнської федерації танцювального спорту Вадим Советченко вручив Костянтину Філатову й Вікторії Шепшинській посвідчення кандидатів у майстри спорту.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300