Ірпінський ліцей долучився до всеукраїнського проєкту з висадки квітів (фото)

Photoeditorsdk Export

Заклади освіти Ірпінської громади активно долучаються до благодійного освітнього проєкту «Flowers4School», у рамках якого проводиться висадка квітів біля українських шкіл. Одними з перших квіти саджали учні й учителі Ірпінського академічного ліцею «Мрія» (колишньої школи №17) разом із представниками міської влади.

Як повідомило на своїй сторінці у фейсбуці управління освіти і науки міської ради, проєкт реалізується з ініціативи Асоціації квіткових виробників Нідерландів та України, його провайдером в Україні є найбільший інтернет-магазин «Florium».

«Головна місія проєкту – ознайомити дітей зі світом квітів та за їхньою допомогою висадити цибулинки на території своєї школи. Нідерландські благодійники вірять, що висадка цибулин тюльпанів, нарцисів, гіацинтів, крокусів біля шкіл України допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей і покаже, що садівництво – це весела і потрібна справа, яка розвиває любов до землі нашої Батьківщини», – зазначається в повідомленні.

В акції, яка відбулася в ліцеї «Мрія» з ініціативи заступниці міського голови Юлії Устич, узяли участь депутати міськради Віолетта Дворнікова, Олександр Пащинський, Євгенія Ковтун і Петро Король, керівник управління освіти і науки ІМР Олег Білорус, а також директор інтернет-магазину «Florium» Петро Тоненчук, директор магазину з маркетингу Богдан Хмельницький та співорганізаторка проєкту «Flowers4School», модераторка акцій, авторка флешмобів Олена Рєпіна.

«Процес висадки квітів перетворився на справжнє свято із поважними гостями, віршами, піснями та кольоровими кульками! Діти із захопленням садили цибулинки – з надією, що мирною весною 2023 року зможуть тішитись результатом своєї праці», – розповідається у фейсбук-групі ліцею.

Навесні всі учасники проєкту зможуть долучитися до Всеукраїнського конкурсу «Золота цибулина – 2023»: володаркою «Золотої цибулини» стане школа з найкрасивішим квітником.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300