Ірпінці організували ремонт автомобілів Бучанської підстанції екстреної меддопомоги (відео)

Photoeditorsdk Export (77)

Розпочався ремонт несправних автомобілів Бучанської підстанції екстреної медичної допомоги. Кошти на це були оперативно зібрані завдяки зусиллям команди «Нових облич». Про це розповів директор Ірпінської центральної міської лікарні Антон Довгопол.

«Зараз в інтернеті дуже обговорюється проблема підстанції екстреної медичної допомоги в Бучі, яка з восьми автомобілів втратила чотири — вони потребують ремонту. Дуже багато на цій темі піаряться, дуже багато про це говорять, але при цьому — ніякої допомоги. На даний момент перший автомобіль уже знаходиться на станції техобслуговування, він буде відремонтований. Нам вдалося оперативно зібрати кошти, за що я окремо дякую голові Інвестиційної ради Ірпеня Володимиру Карплюку, дякую Олександру Маркушину, першому заступнику Ірпінського міського голови. Дякую всім представникам партії «Нові обличчя», які долучилися до вирішення цього питання», — сказав директор лікарні.  

За його словами, до кінця тижня будуть відремонтовані дві машини. «Передбачене фінансування й на третій автомобіль — ми зробимо там капітальний ремонт двигуна. Стосовно четвертого автомобіля, який потрапив у ДТП — на жаль, ми не зможемо зараз вирішити це питання, оскільки справа знаходиться в судах, і зараз ми не маємо права її (машину) ремонтувати. Але якщо постане питання, що її можна буде ремонтувати, ми, звичайно, до цього долучимось», — зазначив Антон Довгопол.

Він зауважив, що підстанція екстреної медичної допомоги, розташована в Бучі, не підпорядкована Ірпінській міській раді. «Але коли ми зрозуміли, що автомобілі не виїжджають на лінію, і наш такий великий регіон залишається з чотирма машинами — звичайно, ми не могли бути осторонь», — підкреслив очільник лікарні.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300