Ірпінці зможуть зберегти живими свої новорічні ялинки

1613728

Цього року кожен ірпінчанин може зберегти живою ялинку, яку придбає на Новий рік і Різдвяні свята. Таку можливість передбачає проєкт «Жива ялинка», який буде реалізовуватися в Ірпені. Про це розповіла очільниця комунального підприємства «Управління благоустрою міста» Юлія Прибилова.

«З 15.12 на Різдвяно-новорічній ярмарці, яка відбудеться на головної площі міста Ірпеня, кожен зможе взяти участь у проєкті «Жива Ялинка»!» – написала вона в соцмережі, пояснивши, що деревця продаватимуться в горщиках, і після свят їх можна буде посадити в землю.   

«Придбавши ялинку, ви отримуєте: натуральний запах хвої, який доповнить новорічну атмосферу; ялинку, гілки якої не осипаються; живу рослину, яку ми разом з вами висадимо в місті. Найголовніше – ви зберігаєте ялинку живою!» – наголосила Юлія Прибилова.

За її словами, учасники проєкту отримають «безкоштовну консультацію з догляду за рослиною в домашніх умовах та повну допомогу в її висаджені в ґрунт».

Задум комунальників підтримав секретар Ірпінської міської ради Андрій Літвинов. «У цьому році в Ірпені на Новий рік та Різдво пропонуємо, по можливості, придбати ялинку саме в горщику. Вона коштує дорожче (від 160 до 1200 грн), але вона жива, і після свят ви зможете висадити її у себе на подвір‘ї, що сприятиме покращенню екології в нашому місті», – підкреслив посадовець.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300