Ірпіньводоканал повідомляє про відновлення обов’язкової перевірки водолічильників

Photo 2023 05 26 11 02 14

Кабінет Міністрів України поновив обов’язкову перевірку водолічильників. Споживачі мають подати свої лічильники на повірку протягом трьох місяців після закінчення опалювального сезону.

«Коли мине період, який уряд передбачив на повірку приладів обліку, наступні три місяці споживачам нарахування будуть проводитись на підставі показників загальнобудинкового лічильника, а в разі його відсутності – згідно з нормами водоспоживання», — наголошують у комунальному підприємстві «Ірпіньводоканал».

Опалювальний сезон в Україні завершився 14 квітня.

З питань проведення повірки КП «Ірпіньводоканал» рекомендує звертатись за тел.: (093) 77 454 11 або до інших уповноважених організацій. Після проведення повірки потрібно надати Ірпіньводоканалу акт з підтвердженням результатів.

Варто зауважити, у квітні минулого року вийшла Постанова Кабінету Міністрів України №412, яка і скасовувала обов’язкову перевірку лічильників до завершення воєнного стану. Але наразі ця постанова вже втратила свою чинність.

Нагадаємо, у комунальному підприємстві «Ірпіньводоканал» продовжують боротися із несанкціонованим зливом нечистот у непризначені для цього каналізаційні колодязі. Мешканців громади закликають повідомляти про такі випадки.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300