«Ірпіньводоканал» закликав своїх абонентів не перетворювати каналізацію на смітник

1046923

«Ірпіньводоканал» закликав своїх абонентів не засмічувати систему водовідведення. Про це йдеться в повідомленні на фейсбук-сторінці та на телеграм-каналі підприємства. Також комунальники опублікували правила користування каналізацією.   

«КП «Ірпіньводоканал» просить мешканців Ірпінського регіону дотримуватись правил користування системою водовідведення та не перетворювати її на смітник. Щоденно разом з нечистотами із житлових будинків і підприємств каналізаційними мережами рухаються тонни побутового сміття. Ганчірки, памперси, засоби особистої гігієни, зіпсовані овочі та фрукти, пакети, залишки їжі – все це відправляють користувачі до унітаза. І це – далеко не повний перелік сміття в каналізації», – зазначається в повідомленні.

Правила користування системою водовідведення (каналізацією) містять такі вимоги:

1. Необхідно утримувати в чистоті унітази, раковини й умивальники.

2. Забороняється зливати в унітази, раковини й умивальники легкозаймисті рідини й кислоти.

3. Забороняється кидати в унітази пісок, будівельне сміття, сухі й розведені будівельні суміші та їх залишки, ганчірки, вату, предмети особистої гігієни, туалетний папір, кістки, скло, солому, металеві й дерев’яні предмети.

4. Забороняється скидання в систему каналізації харчових відходів, продуктів.

5. Забороняється користуватися раковинами, умивальниками, унітазами, посудомийними й пральними машинами у випадку засмічення в каналізаційній мережі – тобто забороняється робити будь-який злив води в каналізацію до усунення засмічення.

6. Необхідно негайно повідомляти диспетчерську службу КП «Ірпіньводоканал» про всі несправності системи водопроводу й каналізації.

«Недотримання цих вимог збільшує кількість аварій у каналізаційній мережі, а збільшення кількості засмічень зменшує швидкість їх ліквідації», – наголошується в повідомленні.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300