Ірина Коляденко провела для ірпінських школярів «Олімпійський урок»

Photoeditorsdk Export 2021 09 08t174947.614

Бронзова призерка Олімпіади в Токіо Ірина Коляденко провела «Олімпійський урок» для учнів Ірпінської школи №17.  

«Були випадки, коли Ірина Коляденко відмовляла журналістам, але я не пам’ятаю жодного випадку, коли вона відмовила дітям… Сьогодні олімпійська призерка провела відкритий «Олімпійський урок» в школі номер 17 міста Ірпінь. Все, як завжди, було дуже емоційно. Учні готувались: малювали тематичні малюнки, готували подарунки, вірші. У відповідь спортсменка найактивнішим вручила подарунки з самої Японії. Дитяча любов, мабуть, найщиріша. І з Іриною у них це взаємно», – написав у фейсбуці депутат Ірпінської міської ради Антон Головенко, який був присутній на уроці.

«Діти мали змогу отримати відповіді на свої численні запитання про режим тренувань та спортивні досягнення Ірини. Після теоретичної частини заходу борчиня провела для учнів майстер-клас. Учні були захоплені спортивними елементами, які вона їм продемонструвала, зробили пам’ятні світлини», – розповіли в міському управлінні освіти і науки.

Там також зазначили, що «Олімпійські уроки» проводяться в школах за ініціативою Національного олімпійського комітету України. Мета проєкту – поглиблення знань учнів про олімпійські види спорту, історію Олімпійських ігор та формування в дітей правильного ставлення до занять фізичною культурою й спортом.

Спортивно-просвітницький захід у школі №17 був організований за підтримки Ірпінської міської ради.

                                                               
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300