Ірина Коляденко провела розіграш «IPhone 12 Pro» серед підписників інстаграм-сторінки Товариства «Відважних»

Photoeditorsdk Export (54)

12,5 тисяч підписників сторінки Товариства «Відважних» у соцмережі «Інстаграм» узяли участь у розіграші «IPhone 12 Pro», який провела бронзова призерка Олімпійських ігор, чемпіонка Європи й віце-чемпіонка світу з вільної боротьби Ірина Коляденко. Головний приз отримає Марія Ксенжук із Краматорська.

Ще двом найактивнішим учасницям розіграшу – Лесі Колесник і Вікторії Воїній – дістануться заохочувальні призи.

«ТОВ «Відважних» разом із Іриною Коляденко вітають переможниць та бажають кожному вірити у свою перемогу та перемагати! Для отримання призів чекаємо переможниць у відділі реалізації нерухомості за адресою: місто Буча, вул. Шевченка, 1-А. Від Вас потрібен лише гарний настрій, а від нас – смачна кава та келих ігристого!» – зазначається на сайті компанії.

Розіграш проводився в прямому ефірі на інстаграм-сторінці «Відважних» через програму об’єктивних розіграшів «Youtogift».

«Мені дуже подобається долучатися до таких подій, робити людям подарунки, дарувати приємні емоції і радість!» – поділилася враженнями Ірина Коляденко.

Нагадаємо, після перемоги Ірини на Олімпіаді Товариство «Відважних» та Інвестиційна група «Molodist» подарували їй квартиру в новому житловому комплексі «Burgundia» в Ірпені.

Співзасновниками ТОВ «Відважних» є Володимир Співак та Володимир Карплюк. З 2010 року колектив компанії побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Компанія створила такі проєкти в галузі нерухомості, як ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «Central House» тощо. Товариство «Відважних» на 11 місяців раніше строку здало в експлуатацію ЖК «Novator Irpin» та активно будує ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені. Вже найближчим часом компанія презентує новий житловий комплекс.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини! 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300