Ірина Коляденко вийшла у півфінал Олімпійських ігор

Photoeditorsdk Export 2021 08 03t093241.554

Борчиня з Ірпеня Ірина Коляденко вийшла у півфінал Олімпійських ігор у Токіо. Сьогодні зранку вона здобула переконливі перемоги у двох поєдинках. Півфінальну сутичку Ірини з чемпіонкою світу Айсулуу Тинибековою (Киргистан) транслюватимуть наживо в ірпінському парку «Центральний» опівдні.   

Суперницею ірпінчанки в 1/8 фіналу була Амінат Олувафумілайо Аденії з Нігерії – чемпіонка Африки, переможниця Всеафриканських ігор, Чемпіонату Співдружності та Ігор Співдружності. В 1/4 Ірина зустрілася з китаянкою Цзя Лун – третьою у світовому рейтингу. Обох супротивниць наша спортсменка перемогла на туше.

Айсулуу Тинибекова, з якою ірпінчанка боротиметься за вихід у фінал, здобула перемогу на чемпіонаті світу 2019 року в столиці Казахстану. Ірина Коляденко, яка виступала на цій першості в іншій ваговій категорії, виборола срібну медаль. Також 28-річна киргизька спортсменка – володарка Кубка світу, чотириразова чемпіонка Азії, переможниця Азійських ігор.

Нагадаємо, Ірині Коляденко 22 роки, вона майстриня спорту України міжнародного класу з вільної боротьби, чемпіонка Європивіце-чемпіонка світу, бронзова призерка світових першостей і чемпіонату Європи, кількаразова чемпіонка України, володарка Кубка України, переможниця і призерка низки всеукраїнських і міжнародних турнірів.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300