Іван Пташник став директором Ірпінської школи №17

Photoeditorsdk Export (36)

Іван Пташник, який від 7 квітня виконував обов’язки директора Ірпінської школи №17, став переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади керівника цього навчального закладу. Про це повідомило управління освіти і науки міської ради.

Конкурсне випробування складалося з письмового іспиту та співбесіди у формі презентації перспектив розвитку школи. Оцінювала його комісія, до якої входили заступниця міського голови Юлія Устич, начальник управління освіти і науки Олег Білорус та його заступниця Вікторія Баран, директорка науково-методичного центру управління освіти і науки Олена Лошицька, голова міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олена Федорова, голова ради школи №17 Петро Король, директори шкіл №2 і №13 Ірина Бєлова і Володимир Захлюпаний, радниця міського голови з питань міжнародного співробітництва, кандидат педагогічних наук Оксана Сулима.

«За результатами конкурсного відбору переможцем визнано Івана Мироновича Пташника. Вітаємо Івана Мироновича та бажаємо… втілення у життя амбітних планів модернізації освітнього простору Ірпінської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №17», — зазначили в управлінні освіти і науки.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300