Із проєктом «”Ше.Fest” мандрує країною» в Ірпінь приїде письменниця Марія Морозенко

Photoeditorsdk Export 2021 07 15t185923.393

У роботі дитячої локації, яка відкриється в Ірпені в суботу в рамках проєкту «”Ше.Fest” мандрує Україною», візьме участь відома українська письменниця, лауреатка багатьох літературних премій Марія Морозенко. Про це повідомляється на сторінці проєкту у фейсбуці.

«17 липня о 17:00 біля Ірпінської міської бібліотеки для дітей розпочне свою роботу дитяча локація проєкту «Ше.Fest» мандрує країною». Малеча зможе взяти участь у вікторинах, цікавих конкурсах та пізнавальних розвагах. До нас завітає відома українська письменниця Марія Морозенко», – зазначається в повідомленні.

Марія Морозенко – авторка низки поетичних і прозових книжок та драматичних творів, а також навчальних матеріалів для дітей і підлітків. Голова Київської організації Національної спілки письменників України.

Нагадаємо, з 15:30 у рамках проєкту «”Ше.Fest” мандрує країною» в Ірпінській міській публічній бібліотеці ім. Максима Рильського буде діяти театральна локація – працюватиме відкрита робоча майстерня, в якій відбудеться перша читка п’єси Ольги Анненко «Шевченко. Остання любов».

Основна музична сцена проєкту буде працювати в парку Незнайка з 17:00. На ній виступить відомий казкар Сашко Лірник, мультиінструменталіст і автор пісень Віталій Кобзар, ірпінський гурт «Деінде», гурти «Прелеста» і «Шпилясті кобзарі». Неподалік розташуються Галявина художників та Ярмарок майстрів, де будуть демонструвати свою творчість ірпінські живописці та народні митці.

Заходи в Ірпені відбуватимуся за підтримки Українського культурного фонду та відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міської ради. Партнер проєкту — Благодійний фонд «МХП-Громаді».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300