Кандидат у мери Ірпеня Олександр Маркушин на період виборів іде у відпустку

Photoeditorsdk Export (54)

Перший заступник Ірпінського міського голови, кандидат у мери міста Олександр Маркушин на період виборчої кампанії йде у відпустку. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на його сторінці у фейсбуці й на телеграм-каналі.

«Повідомляю громаду, що я прийняв рішення на період виборчої кампанії піти у відпустку, щоб мати можливість активної агітації як кандидат на посаду Ірпінського міського голови від партії «Нові Обличчя», — зазначив Маркушин.

«Життя дало мені серйозні особисті випробування, але я не маю права зломитися духом. Та й робота дасть можливість відволіктися від нелегких думок», — написав він.

«Я народився та виріс в моєму рідному Ірпені. Знаю кожну вулицю, кожен провулок. Тому я завжди берегтиму історію свого міста і зроблю все для збереження розвитку Ірпінської громади у майбутньому. Для мене розвиток – це комфортне та безпечне проживання мешканців міста та добробут їхніх родин. Спільну громаду з Ірпенем створили села Михайлівка-Рубежівка, Забуччя, Козинці та Діброва. На нас — відповідальність за їх розвиток. Разом з потужною командою партії “Нові Обличчя” ми чітко знаємо, як це зробити. Ми вже довели це реальними справами в Ірпені. Наш реальний результат – це, перш за все, підтримка з боку громади. Я йду на вибори мера Ірпеня і спільно з Володимиром Карплюком ми ведемо команду партії “Нові Обличчя”. Я Вас не підведу, ми не підведемо!» — запевнив Олександр Маркушин.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300