Карплюк і Коляденко обговорили перспективи підтримки професійних спортсменів в Ірпені

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк зустрівся з кандидатом на участь в Олімпійських іграх – 2020, срібною призеркою чемпіонату світу з вільної боротьби Іриною Коляденко та її тренером Володимиром Яременком. Нещодавно Ірина повернулася з чемпіонату світу в Казахстані, де й посіла друге місце.

Володимир Яременко:
«Оця срібна нагорода чемпіонату світу – поки що найкращий результат спортсменів Київщини у 2019 році в олімпійських видах. Тобто це найвищий результат в усьому регіоні».

За ранковою кавою говорили про спорт в Україні та соціальний захист українських спортсменів, про спортивні ініціативи Ірпеня, а також про необхідність розробки спеціальної міської програми підтримки професійних спортсменів.

Володимир Карплюк:
«Зараз ми маємо підтримувати – бо це свята справа – дитячий спорт. Бо якщо ми не підхопимо дитинство, то це ми просто будемо розуміти, що поставили на всьому хрест. І друге – ми зараз маємо підхопити тих, які вже багато добилися, і не дати їм «згоріти». Тому що професійний спорт – це така історія, що рік ти крутий, а наступного року вже можеш бути просто ніким».

Ірина Коляденко:
«Ти крутий, коли стоїш на пєдесталі, а коли з пєдесталу сходиш – уже все».

У довершення зустрічі Володимир Карплюк подарував Ірині Коляденко спортивний костюм для тренувань і вітамінний комплекс для професійних спортсменів. А Ірина Володимиру – футболку з цьогорічного чемпіонату світу.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300