Карплюк кличе всіх до суду

Photoeditorsdk Export 2019 11 10t165250.754

Лідер партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк закликав усіх небайдужих людей прийти завтра, 24 січня, до Ірпінського міського суду та підтримати працівників міськради, щодо яких за клопотанням прокуратури обиратимуть запобіжний захід. Про це йдеться в заяві Карплюка, опублікованій у соцмережах.       

«Друзі, мені та команді “Нові обличчя” потрібна Ваша підтримка. Підтримка у боротьбі з негідниками, які здійснюють шалений тиск на Ірпінську міську раду та команду партії “Нові обличчя”. Завтра, у п’ятницю, 24 січня, об 11:00 в Ірпінському міському суді (Ірпінь, вулиця Мінеральна, 7) відбудеться розгляд клопотання прокуратури про обрання міри запобіжного заходу працівникам Ірпінської міської ради. Корумпований Києво-Святошинський “квартирний” прокурор Юрій Дмитрунь пішов війною на Конституцію України та права людини. Він звинувачує наших колег у тому, що вони скористалися своїм законним правом не давати свідчень щодо себе. Це право гарантоване їм 63 статтею Конституції. Втім, як бачимо, Дмитрунь вирішив, що він “над Конституцією” і завтра намагатиметься покарати людей за те, що вони скористалися своїм конституційним правом», – зазначив Володимир Карплюк.

За його словами, йдеться про керуючого справами виконавчого комітету міської ради Дмитра Негрешу та очільницю юридичного відділу Оксану Залужняк, щодо яких прокуратура відкрила кримінальні провадження та вручила їм підозри.  

«Районний прокурор Дмитрунь, який, на нашу думку, є хабарником, який особисто в мене вимагав хабарі, повідкривав нові кримінальні справи тепер уже не тільки на мене, але й на представників нашої команди», – підкреслив політик.

«Прошу кожного з Вас завтра знайти можливість і прийти до Ірпінського міського суду, щоб морально підтримати наших колег та висловити своє незадоволення незаконними діями прокуратури Ірпеня та Києво-Святошинського району. Дякую кожному з Вас! До зустрічі на барикадах!» – закликав Володимир Карплюк.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300