Карплюк показав у відеоблозі, як модернізується ірпінська медицина

Polikl22

В 11-й серії відеопроєкту «Ірпінь: історія успіху» лідер команди «Нові обличчя», кандидат у народні депутати України Володимир Карплюк розповів про стрімкий розвиток медицини в Ірпінському регіоні протягом чотирьох років: відкриття нової дитячої поліклініки та кількох амбулаторій, модернізацію закладів охорони здоров’я. Також він презентував план спорудження в Ірпені надсучасного медичного центру. Нову частину відеопроєкту політик традиційно розмістив на своїй сторінці у Facebook.

Коли команда «Нових облич» приступила до управління містом, одним із головних напрямків, які було вирішено розвивати найбільш потужно, стала медицина, розповідає Володимир Карплюк. «Більше того: ми придумали гасло «Ірпінь – місто здоров’я» і зробили його основним для нашого міста», – каже він.

Одним із перших об’єктів, реконструйованих у рамках програми розвитку галузі, була міська дитяча поліклініка. «Заклад оснащено високовартісним медичним обладнанням. Дизайн приміщення виконаний таким чином, щоб дітям хотілося тут перебувати, щоб кожна дитинка почувала себе тут комфортно», – зазначив Карплюк.

Він згадує, як одна за одною в Ірпені відкривалися амбулаторії загальної практики – сімейної медицини: спершу на вулиці Ніжинській, далі на Михайлівській, потім на Северинівській. Тепер жителі ірпінських мікрорайонів мають змогу на місці отримати всі послуги первинної медичної допомоги.

«За цей період зроблено немало: зокрема, було відкрите відділення невідкладних станів Ірпінської міської лікарні, закуплене нове обладнання в хірургічне відділення, створений мамологічний центр, відкритий новий стоматологічний рентген-кабінет, відремонтоване приймальне відділення міської лікарні, створений операційний блок у травматологічному відділенні», – продовжує Володимир Карплюк.

Він визнає, що «медицина – це той напрямок, де ще багато-багато потрібно зробити» та з гордістю розповідає про масштабний задум щодо будівництва новітнього медичного центру: «Наші плани стосовно розвитку медицини грандіозні. Ми завершили проєктування медичного центру по вулиці Садовій. Він охопить усі напрямки, пов’язані з дитинством. Ми будемо мати тут дитячий стаціонар, дитячу реанімацію, сучасну гінекологію, пологовий будинок. Це буде найбільш сучасний в Україні медичний центр для дітей».

У попередніх серіях відеопроєкту «Ірпінь: історія успіху» Володимир Карплюк розповів про капітальну реконструкцію вулиць і площ міста, спорудження стадіону за стандартами УЄФА, будівництво набережної, створення цілої низки ірпінських парків.

Нагадаємо, Володимир Карплюк є кандидатом у народні депутати України в 95-му виборчому окрузі. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

«Україні потрібен свій фантастичний всесвіт» — автор фентезі «Кий і морозна орда» Нік Лисицький

Сьогодні, 16:14

Детальніше
Ірпінь закуповує 77 ударних дронів

Сьогодні, 15:38

Детальніше
Ірпінська громада вшанувала пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні, 13:09

Детальніше
В Ірпені відбудовують багатоповерхівку на вул. Київській, 53

Сьогодні, 10:20

Детальніше
Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

25 Apr 11:15

Детальніше
Всі новини
300x300