Карплюк презентував історію створення творчої площі в Ірпені

Tvorcha Ploshcha2

Кандидат в народні депутати України, лідер партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк презентував наступну частину проекту «Ірпінь: історія успіху», в якій розповів про те, як створювалася улюблена для мешканців міста площа Творчого Духу.

Свою сьому відеорозповідь Карплюк традиційно опублікував на сторінці у Facebook.

«Багато проектів в Ірпені потребували не тільки достатнього фінансування та чіткої організації. Часто нам доводилося долати спротив осіб, які опиралися будь-яким змінам. Так само було і з площею Творчого Духу. Нам казали, що після реконструкції звідси зникнуть голуби, яких тут люблять годувати діти. Як бачимо – голуби залишилися на цій оновленій площі», — написав політик у своєму коментарі до чергової серії проекту.

За словами Карплюка цей невеликий об’єкт містить десятки різних інфраструктурних та інженерних рішень. Зокрема, під цією площею повністю проведена заміна підземних комунікацій, які фактично були аварійними на момент реконструкції і в будь-який час могли створити проблеми для міста та безпеки мешканців. Також тут встановлено сучасну зливову каналізацію, яка зовсім була відсутня в Ірпені до приходу команди «Нових облич» у міську раду.

Площа Творчого Духу огороджена креативними стовпчиками для безпеки, прикрашена елементами сучасного архітектурного дизайну, на ній розташовані зручні лавочки та енергозберігаюче освітлення. По всій території посаджені квіти, кущи та молоді дерева. В центрі площі – скульптура жінки з вінком на високому п’єдесталі, яка символізує свободу творчості та прояв безмежних мистецьких можливостей людини.

Ірпінська площа Творчого Духу стала логічним продовженням архітектурних рішень оновленої вулиці ім. Т. Шевченка та Центральної площі міста.

«Для нас було дуже важливо, щоби Площа творчості була правильним продовженням тієї частини міста, яка була виконана до цього. Хотілося б, щоби вона виглядала дуже зеленою. І я дуже радий, що в нас це вийшло», — зауважив Карплюк.

У попередній серії проекту «Ірпінь: історія успіху» Володимир Карплюк презентував парк Незнайка. Раніше в рамках цього проекту він розказав про парки Правика та Письменників, Центральну площу та міський стадіон «Чемпіон».

Як відомо, лідер партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк є кандидатом в народні депутати України по 95-му одномандатному округу на позачергових парламентських виборах, які відбудуться 21 липня 2019 року.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300