Карплюк презентував першу серію проекту «Ірпінь: історія успіху»

Карплюк ІсторіяУспіху

Лідер політичної партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк презентував першу серію передач «Ірпінь: історія успіху». Мета проекту – показати українцям, як при бажанні та чесній роботі представників влади за короткий час можна відродити будь-яке місто або село в країні, щоби ним захоплювалися не лише в Україні, а й за її межами.

Про старт проекту Володимир Карплюк написав на своїй сторінці у фейсбук:

«Друзі! Сьогодні для мене особливий день – я нарешті запускаю серію передач, про яку давно мріяли я і вся наша команда. Наш проект називається «Ірпінь: історія успіху». Чому це важливо? Бо цим проектом ми покажемо, як може розвиватися Україна, якщо не красти з бюджету гроші. За кілька років в Ірпені ми довели: українські міста і села можуть бути успішними. Вони можуть стрімко розвиватися. Бути сучасними, комфортними, європейськими».

Політик наголошує, що шлях до успіху Ірпеня у нього та його команди був вкрай складним через шалений спротив старої системи:
«Проти нас використовували провокації, інформаційні та особисті атаки, нас залякували. Але за ці 4 роки ми змогли пробігти марафон, здолати великий шлях, зробили багато справ, щоб сьогодні нашим містом захоплювалися навіть іноземні гості. 
Проект «Ірпінь: історія успіху» – це розповідь не тільки про Ірпінь. Це розповідь про те, якими можуть бути усі українські міста з півночі на південь, із заходу на схід».

В першій серії передач «Ірпінь: історія успіху» Володимир Карплюк розказує про те, як в місті з’явився перший сучасний інфраструктурний об’єкт для відпочинку та дозвілля — відомий усім парк ім. В. Правика.

Як повідомлялося, вчора Володимир Карплюк, лідер партії «Нові обличчя», заявив про висунення своєї кандидатури по 95-му виборчому округу.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300