Карплюк розказав, як його команда повертала ірпінській громаді територію парку «Дубки»

Дубки

Кандидат у народні депутати України, лідер команди «Нові обличчя» Володимир Карплюк у наступній серії проекту «Ірпінь: історія успіху» розказав про те, що частина нинішньої території ірпінського парку «Дубки» до реконструкції належала приватній особі. Йому та його команді довелося вирішувати питання повернення земельної ділянки парку у комунальну власність міста. Зараз парк «Дубки» – гордість мікрорайону БКЗ та одна з улюблених зон відпочинку для мешканців Ірпеня.

«Багато ірпінчан пам’ятають, що кілька років тому на місці затишного парку «Дубки» були тони сміття в перемішок зі шприцами і пляшками. Більше того – частина території перебувала у приватній власності. Але ми вирішили обидві ці проблеми, і зараз мікрорайон БКЗ має чудове місце для відпочинку», — написав Карплюк на сторінці у Facebook та представив дев’яту серію свого авторського відеопроекту «Ірпінь: історія успіху».

Реконструкція парку «Дубки» розпочалася у березні 2015-го року, а через місяць – у квітні, його вже було презентовано мешканцям Ірпеня. Під час робіт на території парку було знесено кілька десятків аварійного сухостою, понад 600 дерев очищено від сухих гілок, вивезено десятки тон сміття. Зараз по всьому парку розташовані мангали, викладені пішохідні доріжки з дерева, облаштовані алеї, бігові та велосипедні доріжки. Тут є спеціально облаштовані місця для сімейного відпочинку та зона для вигулу домашніх тварин.

«У парку Дубки ірпінці вперше отримали зону барбекю. Сотні людей працювали над створенням об’єкту і за короткий час це перетворилося в прекрасне місце відпочинку для мешканців Ірпеня», — зазначив Карплюк.

В минулій серії лідер «Нових облич» Володимир Карплюк розказав про будівництво ірпінської набережної. У попередніх частинах свого авторського проекту він показав, як за останні три роки в Ірпені оновлювали парки «Правика», «Письменників», «Незнайка», «Покровський», центральну та творчу площі, міський стадіон «Чемпіон».

Як відомо, лідер партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк балотується по одномандатному округу №95 на позачергових виборах до Верховної ради України, які відбудуться 21 липня 2019 року.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300