Карплюк та «Нові обличчя» облаштовують набережну в Боярці

Фото

Сьогодні Володимир Карплюк та команда «Нові обличчя» розпочала благоустрій територій навколо ставків «Лодочний» та «Свято-Михайлівський», які розташовані в історичній частині міста Боярка.

Про це політик повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

«Понеділок стартував з важливої роботи – розпочали благоустрій прибережної території біля ставків у Боярці. За півтори місяці зробимо тут пішохідні доріжки, якісне освітлення, озеленення, місця для відпочинку», — написав Карплюк та зауважив, що під час реалізації проекту міський бюджет не постраждає – створення набережної у Боярці організовано коштом команди «Нові обличчя».
Він також наголосив, що за кілька років своєї роботи в Ірпені команда «Нових облич» довела, що українські міста можуть бути успішними та стрімко розвиватися.

«Тепер ми готові ділитися своїм досвідом з Бояркою, іншими містами Київщини та усієї України. Давайте створювати європейський рівень життя у рідній країні», — заявив Володимир Карплюк.

У свою чергу, Боярський міський голова Олександр Зарубін повідомив, що раніше територія, на якій буде здійснений благоустрій, була в приватній власності, але згодом цю ділянку, в межах діючого законодавства, було повернуто у комунальну власність.

«Нам дуже приємно, що команда «Нових облич» не байдужа до потреб громади Боярки та напередодні літнього сезону зініціювала та знайшла фінансову можливість облаштувати береги улюблених ставків для боярчан. Ми дякуємо Володимиру Карплюку та його однодумцям і сподіваємося на подальшу тісну співпрацю», — зазначив Олександр Зарубін.

Нещодавно повідомлялося, що лідер «Нових облич» Володимир Карплюк презентував дві відеорозповіді в рамках проекту «Ірпінь: історія успіху»: про оновлення відомого парку ім. В. Правика та Парку Письменників. Мета цього проекту – показати українцям, як при бажанні та чесній роботі представників влади за короткий час можна відродити будь-яке місто або село в країні, щоби ним захоплювалися не лише в Україні, а й за її межами.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300