Карплюк у своєму відеоблозі показав, як виглядають дороги в Ірпені

Дорога Ірпінь1

Лідер команди «Нові обличчя», кандидат у народні депутати України Володимир Карплюк у 10-ій серії «Ірпінь: історія успіху» розказав про те, як за чотири роки в Ірпені реконструювали понад 60 вулиць. Також він заявив, що в Ірпені заплановано завершити реконструкцію вулиці Соборної, яка перетвориться у бульварну зелену зону.

«Я відчуваю гордість, коли заїжджаю з Києва в Ірпінь. За останні чотири роки ми створили цілу дорожню революцію, адже 68 вулиць були зроблені за цей період. Це дуже багато, враховуючи те, з яким підходом виконувалися ці роботи», — каже Карплюк у черговій частині свого авторського відеопректу «Ірпінь: історія успіху», яку він традиційно опублікував на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, головним завданням для нього та його команди було правильно спланувати та спроектувати оновлення вулиць, зокрема, розташувати парковки, зручні для всіх обмежувачі швидкості — «лежачі поліцейські», світлофори та спеціальні кишені для громадського транспорту.

«Паралельно замінювали застарілі комунікації, робили зливостоки, прокладали тротуари, створювали спеціальні кишені для громадського транспорту та наносили якісну розмітку. Особливу увагу хочу звернути на ірпінські «лежачі поліцейські» – вони роблять рух вулицями безпечнішим, а також є зручними для водіїв, пішоходів, мам з колясками», — розказує Карплюк і зауважує, що при цьому особлива увага приділяється якості реконструкцій – залучаються спеціальні незалежні лабораторії, які перевіряють рівень прокладання асфальту та підготовку до цих робіт.

«Ми не приймаємо роботи від підрядних організацій допоки не переконаємося, що вони виконані згідно усіх стандартів», — зазначає Карплюк.

За його словами, оновлена ірпінська вулиця Підгірна з’єднала дві частини міста і стала вирішенням проблеми для тисяч людей, які щодня стояли на залізничному переїзді. Опоненти наголошували, що ця вулиця ніколи не буде добудована. Але на сьогоднішній день – це стратегічна транспортна артерія для місцевого і транзитного транспорту.

«Вулиця Соборна є візитівкою Ірпеня. По ній щодня проїжджають тисячі мешканців та людей з інших міст, використовуючи її, як транзитну. Цього року ми хочемо завершити її реконструкцію. Ми плануємо, що ділянка Соборної від району БКЗ до Водоканалу стане у вигляді бульвару. Таким чином вздовж міста ми облаштуємо велику зелену зону»,- заявляє Володимр Карплюк.

За його словами, сьогодні ірпінці вже не можуть сказати, що ремонтуються лише центральні вулиці, адже зараз дуже активно ведуться роботи в усіх куточках Ірпеня на тих вулицях та провулках, які ніколи не були заасфальтовані.

«Десятки років ми з вами чуємо про те, чому українські дороги неможна зробити якісними. Але на прикладі Ірпеня ми довели, що це не просто можливо, а цілком – реально», — резюмує Карплюк.

У попередніх серіях відеопроекту «Ірпінь: історія успіху» лідер «Нових облич» Володимир Карплюк розказав про будівництво ірпінської набережної. В інших частинах свого авторського проекту він показав, як за останні три роки в Ірпені оновлювали парки «Дубки»,  «Правика»«Письменників»«Незнайка»«Покровський»центральну та творчу  площі, міський стадіон «Чемпіон».

Нещодавно повідомлялося, що Володимир Карплюк та «Нові обличчя» облаштували в Боярці сквер, а у Вишневому – набережну.

Як відомо, лідер «Нових облич» Володимир Карплюк є кандидатом у народні депутати України по 95-му виборчому округу на позачергових парламентських виборах, які відбудуться 21 липня 2019 року. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпінському ліцеї №1 встановили сонячну електростанцію (відео)

Сьогодні, 17:03

Детальніше
Громади Київщини отримали нові сміттєвози від Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні

Сьогодні, 16:25

Детальніше
В Ірпені покажуть виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

Сьогодні, 16:19

Детальніше
У дитсадку "Піноккіо" в Бородянці встановлять сонячні панелі (відео)

Сьогодні, 13:07

Детальніше
В Ірпені відбудеться цикл майстер-класів «Великодні майстерки»

Сьогодні, 12:57

Детальніше
Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
Всі новини
300x300