Карплюк узявся за виховання молодих бізнесменів (відео)

«Що б ти не робив – роби це краще за інших. Не зупиняючись ні на хвилину і ні на хвилину не втрачаючи запалу та ентузіазму». Таким став головний лейтмотив зустрічі учнів Ірпінського ліцею інноваційних технологій із головою Інвестиційної ради Ірпеня та співзасновником товариства «Відважних» Володимиром Карплюком.

Володимир Карплюк, голова Інвестиційної ради Ірпеня, СЕО ТОВ «Відважних»:
«Так вийшло, що моє покоління вже не змінило цю країну. Можливо, це зробить ваше покоління. Але для того воно має бути амбітним, крутим, неймовірним, з бажанням щось міняти». 

Як успішний і досвідчений бізнесмен та ексмер Ірпеня Володимир Карплюк ділився з молоддю тим, як створити власний бізнес і де знайти на це гроші.

Гліб Король, учень 11-А класу ІЛІТ:
«Я насправді дуже хочу почати яку-небудь свою справу, тому що життя потрібно прожити з користю для суспільства й для себе, а бізнес дозволить це зробити, тобто розв’яже руки».

Кирило Лис, учень 11-А класу ІЛІТ:
«Щодо ідей – ідеї є, але я не думаю, що вони настільки великі поки що, потрібно їх доопрацювати. Насправді була дуже корисна і хороша інформація».

Окрім доречних історій мільйонерів і порад на майбутнє, Володимир Карплюк прийшов із конкретною пропозицією – допомагати у втіленні ідей учнів ІЛІТу. Для цього товариство «Відважних» пропонує спеціальну соціальну програму. 

Володимир Карплюк:
«Ми хочемо для старшокласників проводити лекції від наших топ-менеджерів у напрямку фінансової грамотності, в напрямку того, як створити свій бізнес, лекції, які би спонукали дітей розвиватися в напрямку підприємництва, генерувати ідеї і ставити перед собою високі цілі й завдання».

Словом, натхнення на зустрічі вистачило всім. Особливо тим, хто вже здогадується про те, що під лежачий камінь вода не тече. І що набагато вигідніше продавати ідеї, а не пиріжки.

Андрій Колесник, учень 11-А класу ІЛІТ:
«Я хочу створювати щось нове – нервувати, переживати, добиватися успіху. Для мене це як випробування, і я сам собі доведу й перевірю, що я взагалі можу. І я впевнений, що досягну успіху в будь-якому випадку. Залежить від часу».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300