Катерина Українцева розповіла, як бучанцям отримати продукти харчування й ліки

Photoeditorsdk Export (1)

Депутатка Бучанської міської ради Катерина Українцева розповіла на своїй фейсбук-сторінці про організацію адресної доставки жителям міста продуктів харчування та ліків.

«Заявки щодо адресної доставки харчів тимчасово (до створення мого кол-центру) приймаю виключно текстовими повідомленнями у вотсап на телефон 0733833878. Будуть оброблятися лише заявки, які оформлені одним повідомленням у наступному форматі:

  • прізвище й ім’я того, хто звертається, та його телефон;
  • прізвище та ім’я того, хто потребує доставки харчів;
  • адреса, за якою потрібно доставити харчі.

На цей же номер приймаються пропозиції щодо гуманітарної допомоги від меценатів та гуманітарних складів, починаючи зі слів: «ПРОПОНУЄМО БЕЗКОШТОВНУ ВИДАЧУ/ДОСТАВКУ В БУЧУ», і далі хто й що пропонує і умови доставки. Якщо Ви бажаєте адресно направити ліки – за тією ж формою, але на папері, заповнюємо і направляємо на Лобасенка Андрія, 0663772250, відділення «Нової пошти» №27, Київ», – зазначила Українцева.

Нагадаємо, вчора ірпінські волонтери разом із міським головою Олександром Маркушиним доставили жителям Гостомеля, Бучі й Ірпеня тисячу порцій гарячих обідів. Водночас команда лікарів на чолі з директором Ірпінської центральної міської лікарні Антоном Довгополом надавала медичну допомогу тим, хто її потребував. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300