Колишню колонію в Коцюбинському виставили на продаж

Img 8218

Ірпінський виправний центр (№132), розташований у Коцюбинському (Київщина), виставили на аукціон. Про це інформує Міністерство юстиції України.

«Майно першого об’єкта спецпроєкту «Велика приватизація в’язниць» – колишнього виправного центру в смт Коцюбинське, що неподалік Києва, – вже виставлено на аукціон», – повідомляється на сторінці Міністерства у фейсбуці.

«Перший пішов! «Великий розпродаж в’язниць» дійшов до етапу першого аукціону. Якщо хто має зайвих 220 мільйонів та хоче придбати невеличку в‘язницю у кількох кілометрах від Києва – welcome», – зазначив, у свою чергу, глава Мін’юсту Денис Малюська.

Він додав, що «70% надходжень від продажу буде витрачено на розбудову нової в‘язничної інфраструктури, яка відповідатиме європейським стандартам, а 30% поповнить державний бюджет».

На сайті Фонду державного майна України, в розділі «Мала приватизація», з’явилася сторінка «Окреме майно державної установи «Ірпінський виправний центр (№132)»». Торги призначено на 16 березня.

Нагадаємо, в рамках «великої приватизації в’язниць» Міністерство юстиції планує продати майно 35 закосервованих закладів пенітенціарної системи. Виправний центр у Коцюбинському припинив свою профільну діяльність у серпні 2019 р.


Фото з сайту Фонду держмайна

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300