Компанія «Бест» своєю рекламою нищить дерева в Ірпені

Photoeditorsdk Export 2019 11 05t124021.450

Рекламні таблички інтернет-провайдера «Бест», який належить Олексію Зіневичу, в Ірпені прикручують шурупами просто до стовбурів дерев. Про це повідомила в соцмережі керівник відділу комунального підприємства «Управління благоустрою міста» Євгенія Мельник.   

«Шановний Олексій Зіневич, підкажіть, для чого монтувати таблички, вкручуючи в дерево шурупи? Будь ласка, проведіть роботу зі співробітниками, поясніть! Навіть моєму 4-річному сину зрозуміло, що дереву боляче», – зазначила вона.

«Зніміть по місту (таблички) і згідно закону несіть відповідальність, якщо вже позиціонуєте себе, як законослухняний громадянин», – додала Євгенія Мельник.

Нагадаємо, як раніше повідомляли ЗМІ, компанія «Бест» Олексія Зіневича завдала шкоди на мільйони гривень житловому фонду Ірпеня, де прокладала свої мережі: було пошкоджено багато покрівель, несучих стін будинків, капітальних стін ліфтових приміщень, електрощитків, зафіксовано десятки випадків псування стану під’їздів. Найбільше від такої діяльності провайдера постраждав центр Ірпеня. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300