Компанія «Dominet» забезпечила безкоштовним інтернетом жителів ірпінського модульного містечка «Дубки»

Photoeditorsdk Export (1)

Провайдер «Dominet» надав безкоштовний інтернет жителям модульного містечка, розміщеного на території санаторію «Дубки» в Ірпені. Про це повідомляє телеграм-канал компанії.

«Ми завжди йдемо назустріч всім важливим соціальним ініціативам Ірпінського міського голови Олександра Маркушина. Спільними зусиллями команди міста-Героя Ірпеня та Міністерства розвитку громад і територій сотні людей, які втратили дах над головою або чиє житло зазнало значних пошкоджень, отримали можливість проживання у модульному містечку в Ірпені. Компанія «Dominet» пішла назустріч і безкоштовно надала послугу інтернет із Wi-Fi для жителів ірпінського модульного містечка “Дубки”», – зазначається в повідомленні компанії.

Нагадаємо, раніше «Dominet» забезпечив інтернетом «Залізне містечко», яке облаштувала «Укрзалізниця» спільно з Ірпінською міськрадою для містян, що втратили житло. 

Також компанія безкоштовно надала інтернет для роботи нової міської системи оповіщення, яка попереджатиме ірпінців про п’ять типів тривоги.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300