Компанія «Ecosoft» запустила в Ірпені виробництво фільтрів-глечиків «Barrier» (відео)

Фільтри-глечики для води відомого бренду «Barrier» почали виготовляти в Україні. Нещодавно компанія «Ecosoft» запустила їхнє виробництво в Ірпені. Тож тепер, купуючи «Barrier», українці підтримують українського виробника.

Олена Гайдак, керівник відділу маркетингу компанії «Ecosoft»:
«У грудні 2018 року компанія «
Ecosoft» приєдналася до світового лідера — європейського виробника найкращого обладнання з очистки води — австрійського холдингу «BWTGroup«. Це об’єднання дало нам усі належні права на виробництво, реалізацію, а також здійснення маркетингової підтримки торгової марки «Barrier« в Україні. Проєкт було реалізовано у два етапи: у першу чергу ми запустили виробництво змінних картриджів в Україні, і вже влітку 2020 року вперше українські фільтри-глечики «Barrier» стали на господарські полички супермаркетів».

На виробництві компанії «Ecosoft» організовано повний цикл створення фільтрів-глечиків та змінних картриджів «Barrier» – від виготовлення окремих елементів до пакування.

Сергій Волков, керівник відділу управління продуктами компанії «Ecosoft»:
«Саме в цьому виробничому приміщенні безпосередньо відбувається виробництво «серця» глечиків — картриджів. Процес складається з двох етапів. На першому етапі картридж виготовляється, в нього засипаються фільтруючі суміші, і на другому етапі відбувається пакування картриджа й передача його на склад для подальшого продажу».

В «Ecosoft» кажуть серед інших фільтри-глечики «Barrier» вирізняються великим різноманіттям кольорів, широким діапазоном розмірів та детально продуманим дизайном.

Сергій Волков:
«При нахилі глечика верхня його частина відкривається, й таким чином виливається очищена вода. У закритому ж стані кришка герметично прилягає до корпусу й не дозволяє пилу потрапляти в очищену воду».

А щоб власники не забували вчасно змінювати картридж, на деяких моделях виробник передбачив індикатор ресурсу, де можна виставляти потрібну дату. Від наявності таких додаткових функцій та об’єму глечика буде залежати його ціна.

Сергій Волков:
«Є глечики в першій ціні — це 180—200 грн, є глечики трошки дорожчі, які коштують 250—300 грн, і є глечики з електронними індикаторами ресурсу — вони коштують більше 300 грн».

Впізнати саме український «Barrier» на полицях магазинів доволі просто: глечики продаються в білому упакуванні з лаконічним дизайном та яскравими акцентами, які підкреслюють функціональні особливості фільтра.

Олена Гайдак:
«Аби проінформувати кінцевого споживача про те, що фільтри виробляються в Україні, ми змінили написання логотипу з кирилиці на латиницю, тим самим акцентувавши увагу на тому, що ми є європейським виробником і міжнародним брендом».

На сьогодні фільтри-глечики є найпростішим способом швидко отримати очищену воду у себе вдома. Таку воду не лише корисно пити її рекомендують для приготування чаю, кави та смачної і здорової їжі.

Олена Гайдак:
«Цього року ми стали спонсорами проєкту «Майстер Шеф», де в черговий раз хочемо нагадати кінцевим споживачам, що це є безпечний і найпростіший спосіб фільтрування води, щоб готувати смачну й корисну їжу».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300