Реклама

Компанія SOCAR Energy утеплює будівлю ліцею «Лінгвіст» в Ірпені (відео)

Ірпінський ліцей «Лінгвіст» готується зустріти зиму у теплому кожухові. Навчальний заклад почали утеплювати.

Сергій Білобров, завгосп Ірпінського ліцею «Лінгвіст»:

«У зв’язку з тим, що під час війни були вибиті вікна, стали покриватися грибком стіни. Ви самі розумієте, що це небезпечно. Обробляли всередині антигрибковим покриттям усе. Утепляємо, щоб не було ніякого грибка, ніякої корозії».

Щоб стіни максимально утримували тепло, будівельники застосовують двошарову технологію. У кінцевому результаті приміщення ліцею зігріватимуть 150 міліметрів мінеральної вати. Утеплення фінансує компанія «SOCAR», яка минулого року повністю відновила  пошкоджений  під час бойових дій ліцей.

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:

«SOCAR Energy» підставив своє плече і зробив у минулому році і ремонт покрівлі, і зовнішніх стін, і внутрішніх кабінетів, і вікон. У цьому році роблять ще утеплення».

Компанія «SOCAR» не лише закуповує усі матеріали й фінансує роботи з утеплення, але й сама обирала підрядника для виконання цих робіт. Утеплення всього фасаду будівлі планують завершити до 1 вересня.

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:

«Також ведемо перемовини, щоб вони повністю взяли на себе ремонт укриття. Тому що там зроблена невелика його частина, але є куди розвиватися, є куди розширятися».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!