Комунальники Ірпеня обмінялися досвідом із колегами з Вінниці

Вінниця титул

Працівники КП УЖКГ «Ірпінь» цього тижня під час робочої поїздки до Вінниці відвідали місцеві комунальні служби для обміну досвідом.

Зокрема заступники директора Юлія Прибилова та Дмитро Сухомлин, головний інженер Сергій Чернишенко та начальник по забезпеченню Віталій Антоненко відвідали диспетчерський пункт енергетичної компанії Вінниці, яка забезпечує місто світлом, міське підприємство, яке опікується благоустроєм та чистотою, полігон для твердих побутових відходів, місцеву службу з охорони безпеки міста – «Ситуаційний центр». Також комунальні служби міста продемонстрували свої методи в проведенні ямкових ремонтів доріг.

«Нам дуже цікаво та корисно було дізнатися про специфіку роботи наших колег з Вінниці. Ми поділилися своїм досвідом та ознайомилися з «родзинками» в роботі їхніх комунальних служб. Дуже цікаво було побувати в КП «Міськсвітло» та спостерігати за роботою автоматизованим диспетчерським пунктом, який повністю відображає процес енергопостачання міста. Також цікаво було спостерігати, як місцева служба охорони правопорядку «Ситуаційний центр» в режимі онлайн передає оперативну інформацію в місті через соціальні мережі», — розказала Юлія Прибилова.

За словами ірпінської делегації, такі робочі зустрічі є дуже цікавими, корисними та мотивують до роботи.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300