Комунальники Ірпеня розпочали профілактичну дезінфекцію всіх новобудов (відео)

В Ірпені триває масштабна дезінфекція міста. Зараз розпочали профілактичну обробку всіх новобудов.

Олександр Маркушин, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Спочатку було запропоновано і ми дали вказівки обробляти місця загального користування — вокзали, площі, сквери, парки, дитячі майданчики. Потім було завдання обробляти комунальний сектор, який обслуговує «УЖКГ «Ірпінь» — ліфти, сходи, сходові майданчики, парадні. Зараз ми з цим усім справилися, уже постійно раз у два-три дні йде обробка. І зараз ми йдемо до наших ОСББ».

Санітарні заходи проводять комунальні служби Ірпеня та ДСНС. У міськраді склали графік дезінфекції житлових комплексів. Попередньо в кожному будинку розмістили об’яви про день і час обробки. Під час самого процесу «Муніципальна варта» інформує про це мешканців через гучномовець із проханням не виходити з квартир до завершення дезінфекції.

Катерина Добровольська, керуюча комплексом ЖК «Центральний»:
«Ми дуже вдячні, що до нас сьогодні завітали представники міської влади саме в такій дуже непростій ситуації, яка склалася в країні, і не тільки обробляються будинки, в яких уже виявлені люди, заражені коронавірусом, але це робиться і для профілактики, щоб у наших будинках не було такого зараження».

У кожному будинку ретельно дезінфікуються під’їзди, сходи всіх поверхів та ліфти, а також місця загального користування у дворі. Загалом фахівці встигають обробити повністю один будинок за 30—40 хвилин.

Олександр Маркушин: 
«Ми плануємо за два-три тижні обійти повністю все місто, і потім заново йдемо на нове коло».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300