Реклама

Комунальники посилили освітлення пішохідних зон на вул. Авіаконструктора Антонова

Комунальники посилили освітлення пішохідних зон на вул. Авіаконструктора Антонова

Ірпінські комунальники додатково потурбувалися про безпеку городян на одній із найбільш людних вулиць міста – Авіаконструктора Антонова: посилили освітлення пішохідних зон. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства «Ірпінь».  

«Працівниками дільниці електричних мереж встановлено додаткові LED-світильники на пішохідних зонах по вулиці Авіаконструктора Антонова», – зазначається в повідомленні.

Встановлення цих світлодіодних світильників (англ. light-emitting diode (LED) – світлодіод) відбулося в контексті загальної модернізації вуличного освітлення в Ірпені. Нагадаємо, минулого тижня комунальники завершили встановлення LED-ламп ще на чотирьох вулицях міста: Личака, Ярославській, Тищенка і частині вулиці Матросова (від вул. Української до вул. Соборної). На початку вересня закінчили модернізацію системи освітлення на вулицях Соборній та Мінеральній та розпочали заміну ламп по вул. Садовій – на ділянці від вул. Мечникова до вул. Університетської. У липні працівники КП «УЖКГ «Ірпінь» провели вуличне освітлення та встановили LED-лампи на 10-й лінії.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!