Комунальники показали, як містяни утворюють посеред Ірпеня стихійне звалище

2024 04 17 15.34.19

Комунальники показали, як містяни утворюють посеред Ірпеня стихійне звалище. На відео, яке опублікували на сторінці УЖКГ «Ірпінь» у фейсбуці, видно як за три дні на вулиці Ветеранів Афганістану, поруч із амбулаторією №6, виростає величезний смітник. Туди люди звозять будівельне сміття та шини. Дехто, розуміючи, що чинить неправильно, робить це вночі.

«Щойно ми там все приберемо, не проходить і кілька днів, як знову утворюється звалище. І це повторюється знову і знову. Там є сміттєві баки для мешканців прилеглих будинків, але звозити туди будсміття та шини – незаконно! Якщо хтось хоче вивезти будівельне сміття, треба зателефонувати до нашої служби за номерами (04597)61-420 або (067)398-18-37, оплатити цю послугу і ми вивеземо все, що потрібно на полігон. Якщо ж не хочете платити, то самі вивозьте будсміття на полігон. Але не викидайте посеред свого ж міста! А шини взагалі потребують спеціальної утилізації!», — прокоментував журналістам ITV начальник КП «УЖКГ «Ірпінь» Сергій Скрипник.

На своєму відео комунальники оприлюднили номери автівок, якими незаконно привозили будсміття і шини під амбулаторію. Ми публікуємо це відео без номерів з огляду на конфіденційність особистих даних.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300