Кошти за перемогу в грі «Europe Quiz Irpin» команда мерії віддала хворій дитині

Photoeditorsdk Export 2021 05 20t091122.023

Команда виконавчого комітету Ірпінської міської ради «Безстрашні», що посіла перше місце в інтелектуально-розважальній грі «Europe Quiz Irpin», відділа отриману грошову винагороду на лікування дитини, яка страждає від важкої недуги. Про це розповів міський голова Олександр Маркушин.

«Пишаюся працівниками виконавчого комітету Ірпінської міської ради! Вони не тільки перемогли в інтелектуально-розважальній грі «Europe Quiz Irpin» серед двадцяти п’яти команд, а й передали виграні кошти на лікування маленькому ірпінцю, хворому на ДЦП. Впевнений – це щирий і дуже потрібний вчинок», – написав мер на своїй сторінці у фейсбуці.

«Дякую усім членам команди – головному спеціалісту відділу координування культмасових заходів та фізкультурно-спортивної роботи Анжеліці Куценко, начальнику Ірпінського земельно-кадастрового бюро Роману Шелевею, начальнику загального відділу Ірині Мигитко, головному спеціалісту загального відділу Анастасії Фрейберг, оператору комп’ютерного набору відділу координування культмасових заходів та фізкультурно-спортивної роботи Інні Міщенко та юристу-консультанту Ірпінського центру первинної медико-санітарної допомоги Дмитру Артеменку!» – додав Маркушин.

Нагадаємо, гра «Europe Quiz Irpin» була проведена з нагоди Дня Європи в Ірпінській школі №17. Окрім працівників мерії, в ній брали участь депутати, комунальники, представники місцевих підприємств, школярі та вчителі ірпінських шкіл. Гра відбулася за підтримки міської ради і товариства «Відважних». Призовий фонд становив 10 тисяч гривень. Третє місце посіла команда під назвою «Без шурупа», друге – команда «Тромби», яка складалася з учнів Ірпінського ліцею інноваційних технологій. Переможці – команда «Безстрашні» – отримали 6 тис. грн.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300