Коцюбинська селищна рада й Київський національний університет ім. Т. Шевченка уклали меморандум про співпрацю (фото)

253889730 1114361905761514 4991027682236992739 N

Коцюбинська селищна рада й Київський національний університет ім. Т. Шевченка в особі голови селища Сергія Даніша та проректорки з науково-педагогічної роботи вишу Інни Степанець підписали меморандум про співпрацю. Про це повідомляється на сторінці Сергія Даніша у фейсбуці.

«Відтепер наші освітяни та школярі співпрацюватимуть з викладацьким складом та студентами університету ще більш активно. Йдеться про практику студентів, зокрема майбутніх вчителів, на базі наших навчальних закладів, спільні практики, семінари, конференції, проєкти і багато іншого!» – зазначив селищний голова.

«Символічно, що підписували ми меморандум та приймали делегацію Університету в новому кабінеті географії Коцюбинської школи. Проєкт цього сучасного кабінету розробили саме студенти факультету географії Університету ім. Шевченка. За кошти місцевого бюджету ми зробили ремонт, придбали потрібні меблі та деяке обладнання, а завдяки обласній програмі він наповнився додатковим новітнім устаткуванням та усім необхідним для проведення цікавих уроків географії. Це – мультимедійна система з документ-камерою, зовнішня та внутрішня метеостанції, гербарії, колекції, об’ємні моделі та інше обладнання. А головне – комплексне програмне забезпечення для викладання географії у всіх класах, швидкісний інтернет та доступ до ліцензованої бази ArcGIS — комплексу геоінформаційних програмних продуктів американської компанії ESRI», – розповів Сергій Даніш.

                                                                                                       
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300