Реклама

«Kyiv region O-team» стали чемпіонами України зі спортивного орієнтування

«Kyiv region O-team» стали чемпіонами України зі спортивного орієнтування

Команда спортивного клубу «Kyiv region O-team», основу якої складаються спортсмени з Ірпеня та Коцюбинського, перемогла на командному чемпіонаті України серед юнаків зі спортивного орієнтування. Про свої успіхи вони написали на сторінці клубу у фейсбуці.

Загалом орієнтувальники «Kyiv region O-team» вибороли на цьому чемпіонаті вісім золотих, десять срібних та вісім бронзових медалей. Одинадцять із цих нагород спортсмени здобули в останній день змагань.

«Такий потужний фініш дозволив вибороти звання чемпіонів України в командному заліку! Вітаємо спортсменів, батьків та тренерів з потужним виступом», — привітали своїх вихованців у «Kyiv region O-team».

Командний чемпіонат серед юнаків зі спортивного орієнтування проходив на Житомирщині. Позмагатися сюди з’їхалися 400 учасників із 20 областей України.

«Непролазні хащі, комари, водні перешкоди, кропива, спека — було по літньому весело та цікаво!», — розповідають у «Kyiv region O-team».

Нагадаємо, ірпінець, спортсмен команди «Kyiv region O-team» Серафім Ковальчук у складі національної збірної представив Україну на чемпіонаті світу зі спортивного орієнтування. Разом з командою вони вибороли 9 місце на естафетних дистанціях та увійшли у топ-10 світу.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!