Київщина отримала ще 217 тисяч доз вакцини проти коронавірусу

Image 89001

Київщина отримала від Міністерства охорони здоров’я чергову партію вакцини проти коронавірусу. Йдеться про 100 тисяч доз вакцини «CoronaVac» від «Sinovac Biotech» та 117 тисяч доз «Comirnaty» від «Pfizer-BioNTech». Про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, інформує пресслужба КОДА.

«У регіоні працюють центри та пункти щеплень, мобільні бригади. Закликаю всіх, хто ще вагається: вакцинація наразі – єдиний надійний спосіб захистити своє здоров‘я та, як мінімум, не допустити важкого перебігу хвороби», – звернувся до мешканців Київщини голова облдержадміністрації.

Також  він повідомив, що щеплення проти коронавірусу в Київській області вже отримали понад 678 тис. осіб. Повний курс вакцинації в регіоні пройшли майже 462 тис. жителів.

Нагадаємо, за даними Ірпінського центру первинної медико-санітарної допомоги, на сьогодні щеплення отримали 71,3 тис. пацієнтів закладу, двома дозами вакциновано 41,2 тис. осіб. Центр продовжує лідирувати серед медзакладів Київщини за темпами проведення вакцинації.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300