Легендарний льотчик-випробовувач Олександр Галуненко пережив російську окупацію в Бучі

Imgonline Com Ua Bigpicture Yvppp5crjb6ru

Легендарний льотчик-випробовувач, Герой України, Почесний громадянин Бучі, Ірпеня й Мелітополя Олександр Галуненко разом із родиною пережив російську окупацію у своєму домі в Бучі. Про це повідомила у фейсбуці його дружина Ольга.   

«Знаю, що багато хто хвилювався за нас із Олександром Галуненком протягом цих страшних днів. Ми справді залишалися у своїй улюбленій Бучі і багато чого пережили. Як тільки з’явився зв’язок – поспішаю повідомити, що ми живі-здорові й наш будинок без руйнувань. Життя в Бучі налагоджується!» – написала Ольга Галуненко.

«На фото – Олександр Васильович спілкується з журналістами біля розбитої «Мрії». Ось це, звичайно, трагедія…», – прокоментувала Ольга опубліковану нею світлину.

Нагадаємо, в 1991 р. за встановлення 110 світових авіаційних рекордів в одному польоті на Ан-225 «Мрія» ім’я Олександра Галуненка було занесене в Книгу рекордів Гіннеса.

У березні 2020 р. Олександр Маркушин (тоді – перший заступник Ірпінського міського голови) вручив Олександрові Галуненку медаль «За заслуги перед Ірпенем».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300