Лідер гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин: «Карплюк має перемоги. Я б цього хотів»

123456

Лідер відомого українського рок-гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин, який живе в Приірпінні, сподівається на перемогу Володимира Карплюка на парламентських виборах. Про це він розповів в ексклюзивному інтерв’ю ITV.

«Ірпінь зараз виглядає, як картинка, як європейське місто. І це заслуга однієї людини та її команди. Тому думаю, що шанси у Володі великі, і рейтинги говорять про те, що він має перемогти. Я б цього хотів», – сказав музикант.

«Я думаю, що це якраз той випадок, коли людина показала себе: місто за три роки було абсолютно перевтілене з чогось, вибачте, жалюгідного, і це перевтілення було на моїх очах – його було видно, його можна було помацати руками… Це людина, яка займалася конкретними справами, яка показала, що можна зробити з абсолютно депресивного сателіта Києва реально європейське місто. Я можу так казати, бо дуже багато подорожую. Нещодавно повернувся з Сицилії – деякі міста там виглядають набагато гірше, хоча це Європа», – наголосив Валерій Харчишин.


ДОВІДКА. Музикант Валерій Харчишин багато гастролює Європою з 1994 р. У 1995-му він заснував один із найуспішніших на українській сцені гурт «Друга Ріка».

Валерій Харчишин – найкращий вокаліст 2008 р. за результатами щорічної премії НЕПОПСА. У 2009 р. став володарем двох бізнес-премій «Hermes Prize» від «Ukrainian Showbiz Awards» за високі досягнення у сфері шоу-бізнесу. Того ж року за рейтингом журналів «Viva!» та «ELLE» він був визнаний найпривабливішим та найбільш стильним чоловіком країни.

У 2012 р. Валерій Харчишин започаткував благодійний марафон «Я буду жити» — соціальну акцію, спрямовану на боротьбу з лімфомою. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300