Лідер гурту «ТІК» запропонував ірпінцям новинку – «ОСББ у смартфоні» (відео)

До Ірпеня завітав лідер музичного гурту «ТІК» Віктор Бронюк. Але цього разу не з концертом, а щоб презентувати ірпінцям інноваційну інтернет-платформу «ОСББ у смартфоні «Дах»». Компанія, співзасновником якої є Віктор, розробила мобільний онлайн-комунікатор для будинкових громад. За його допомогою можна активно долучатися до вирішення проблем онлайн і прозоро вирішувати питання стосовно своїх будинків.

Віктор Бронюк, лідер гурту «ТІК», співзасновник компанїї-розробника додатку «Dah online»:
«Є така система «Дах», яка дозволяє по-сучасному дивитися на всю проблематику на ринку комунального господарства. І мені дуже приємно, що Ірпінь – це, напевно, одне ключових міст в Україні, яке відгукнулося на цю інновацію. Я вже не перший раз в Ірпені після звільнення. Є розуміння того, що більшість усіх цих об’єктів треба буде відновлювати самотужки, і тут без комунікації ніяк не обійтися».

Голова громадської спілки «ОСББ Ірпінь» Руслан Шевчук каже – зараз багато мешканців поза межами міста, і коли треба приймати спільні рішення, загальні збори провести неможливо. Тому саме такий мобільний додаток допоможе власникам квартир оперативно долучатися до вирішення проблем своїх будинків.

Руслан Шевчук, голова громадської спілки «ОСББ Ірпінь»:
«Ми розуміємо, що є групи у вайберах, вотсапах, у чому завгодно. Але ця платформа передбачає, що там знаходяться лише власники, і голові ОСББ буде простіше працювати: і ті ж звіти подавати, викладати якісь документи, щоб вони були там постійно, і їх не шукали. Тут усе кристалізовано, все розбито, викладаються окремо документи – ті ж акти первинного огляду – щоб люди зразу могли ознайомитися».

Меморандум про співпрацю з розробником цього мобільного додатку  Громадська спілка ОСББ Ірпеня мала підписати ще на початку року. Але перешкодила війна. Тому документ підписують зараз. Керівники ОСББ кажуть – охоче візьмуть у роботу нову програму. І запропонували компанії якнайшвидше розробити функціонал онлайн-голосування з використанням електронного підпису.

Катерина Каширіна, голова ОСББ «Надсонов»:
«Багато лишилося людей без житла взагалі, навіть у нашому будинку люди без житла. У них немає коштів їздити на ці збори. Тому, якби була ця функція, було б, звісно, зручніше, це буде великий плюс до цієї платформи. Тому що зараз у нас немає можливості провести таке голосування в якійсь інші програмі. Представник компанії сказав, що до осені очікують, що це буде готово».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300