Лікарі ще раз пояснили, що робити ірпінцям при підозрі на COVID-19

Photoeditorsdk Export

Ірпінський міський центр первинної медико-санітарної допомоги опублікував для пацієнтів алгоритм дій при підозрі на коронавірусну хворобу. Інформація розміщена у фейсбук-групі «Сімейний лікар. Ірпінь».

Зазначається, що у випадку підозри на COVID-19 потрібно зателефонувати своєму сімейному лікарю чи в реєстратуру амбулаторії, в якій він працює. «Сімейний лікар надасть усі рекомендації та в разі потреби відкриє лікарняний лист і буде вести вас дистанційно! – пояснюють у центрі. – У разі потреби вас буде скеровано на ПЛР-тестування до протиепідемічної амбулаторії».

«Нагадуємо, що ПЛР не лікує, більшість випадків COVID-19 протікає у легкій формі, як звичайне ГРВІ. Не потрібно самостійно ходити по амбулаторіях – ви наражаєте на небезпеку себе та оточуючих!!! Протиепідемічна амбулаторія працює з 8:00 до 20:00, плануйте свій візит зі своїм сімейним лікарем; кому не потрібен лікарняний та хто йде на повторний огляд, краще звертатись у другій половині дня», – йдеться в повідомленні.

«Наразі медична система перевантажена, захворюваність зростає, просимо вас з розумінням ставитись до ситуації!» – наголошують лікарі.

Нагадаємо, ірпінська протиепідемічна амбулаторія відновила роботу сьогодні зранку.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300