Мають бути надані здорові пояснення по кожній завищеній зарплаті, — перший заступник мера Ірпеня Андрій Кравчук

A26i9847 Scaled

Розглянувши фінансові документи щодо підозр у поборах і відкатах із заробітних плат працівників Ірпінської міськради та працівників виконкому, перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук заявив, що з приводу них мають бути надані здорові пояснення – по кожному працівнику, по кожному незрозумілому прізвищу, по кожній завищеній зарплаті.

«Щоранку двірники КП УЖКГ «Ірпінь» та слюсарі КП «Теплоенергопостач» виходять на роботу, щоб підтримати порядок та комфорт проживання мешканців Ірпінської громади. І кожен з них тяжко працює за заробітну платню 10-20 тис грн, намагаючись за ці кошти прогодувати всю родину. Та коли ці звичайні робітники дивляться, що у міськвиконкомі чиновники отримують по 200 тис грн на місяць, у них відпадає бажання працювати, бо це викликає зневіру, їхні натруджені руки просто-напросто опускаються», — розповів Андрій Кравчук.

Він зазначив, що у фінансових документах є багато незнайомих прізвищ. «Я проаналізував штатні розписи та фінансові звіти і, будучи першим заступником Ірпінського міського голови зрозумів, що мені навіть не знайомі прізвища десятків людей. Це при тому, що я у щоденному контакті зі співробітниками, а двері мого кабінету завжди відкриті. Цьому мають бути надані здорові пояснення – по кожному працівнику, по кожному незрозумілому прізвищу, по кожній завищеній зарплаті. Інакше нас не зрозуміє кожен мешканець громади», — додав Кравчук.

Нагадаємо, що сьогодні усі заступники Ірпінського міського голови та депутати від фракції «Нові Обличчя» заявили про недовіру меру Ірпеня Олександру Маркушину через розкрадання місцевого бюджету шляхом оформлення «мертвих душ» та побори і відкати із заробітних плат працівників Ірпінської міськради та працівників виконкому. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпінському ліцеї інноваційних технологій відбувся день відкритих дверей (відео)

Сьогодні, 16:25

Детальніше
Ірпінців запрошують до обговорення інвентаризації зелених насаджень 

Сьогодні, 15:35

Детальніше
У молодіжному просторі «Ko_Laba» в Ірпені завершили ремонт

Сьогодні, 14:40

Детальніше
Товариство “ВІДВАЖНИХ” представило новий сайт компанії

Сьогодні, 11:42

Детальніше
Ірпінська команда СТК «Сона» перемогла в першому етапі Кубку України з мотокросу

Сьогодні, 10:36

Детальніше
3 роки в'язниці: в Ірпені винесли вирок чоловіку, який ухилявся від військової служби

Сьогодні, 10:24

Детальніше
В Ірпені завершили перший етап капітального ремонту поліклініки, який профінансувала компанія «SOCAR»

Сьогодні, 10:11

Детальніше
На чемпіонаті м. Києва зі спортивного орієнтування спортсмени клубу «Kyiv region O-team» вибороли понад 50 нагород

Сьогодні, 10:00

Детальніше
Всі новини
300x300