Максим Плешко: «»Корупційна» справа проти мене висмоктана з пальця» (відео)

Photoeditorsdk Export 2020 11 30t135917.158

Адміністративна справа проти депутата Ірпінської міської ради Максима Плешка, яка вже більш ніж пів року безуспішно розглядається в суді, не має жодних підстав і є політичним замовленням. Про це сам депутат заявив сьогодні після того, як засідання суду було відкладене у зв’язку з закінченням строку притягнення до відповідальності.

Він зазначив, що вчора в соцмережах поширювалося повідомлення про запланований на сьогодні суд у нібито корупційній справі, пов’язаній із «отриманням подарунка».

«Дуже часто політика будується на міфах. Ця справа не має під собою жодного грунту і є політичним замовленням, щоб мене очорнити… Справа повністю надумана і висмоктана з пальця», – зауважив Плешко на своїй сторінці у фейсбуці.

«У чому суть справи. 4 роки тому моя сім’я купила частину приватного будинку в Бучі. Іншу частину купила третя особа. Під будинком був підвал площею 40 квадратних метрів. Це була спільна сумісна власність без виділення частки. Всі ці роки я користувався і зараз користуюся цим підвалом. Рік тому ми вирішили розділити майно. Нотаріус порекомендував для оптимізації витрат оформити угоду договором дарування. За це і вчепилися прокурори, яким була (поставлена) задача знайти будь-що на Плешка. Хочу підкреслити, що об’єкт нерухомості знаходиться в Бучі, особа, яка подарувала мені частку підвалу, не має відношення до Ірпеня і місцевої влади. Це було дрібне приватне майнове питання. І всі, хто сьогодні намагається роздмухати з цього історію (Віталій Купрій та інші), виглядають смішно», – наголосив Плешко.

Депутат відзначив, що весь час він і свідки ходили на судові засідання. «Сьогодні ми теж прийшли. А от прокурори – ні. Їм уже не цікаво. Більше того, сьогодні суддя відклав засідання, оскільки строки притягнення до адмінвідповідальності по справі уже минули. Тим не менше, ми не будемо погоджуватися на її закриття за строками давності, а будемо вимагати продовження процесу і доведемо, що в моїх діях не було правопорушення», – підкреслив Максим Плешко.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300