Маркушин розповів, як в Ірпені проходить прибирання вулиць і відновлення комунікацій (відео)

Photoeditorsdk Export (9)

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин розповів у відеозверненні, як у місті відбувається прибирання вулиць та відновлення інженерних комунікацій.

«Сьогодні був дуже продуктивний день, дуже багато поприбирали. Дякую волонтерському руху, дякую «Укравтодору» в Київській області, дякую всім підприємцям, які відгукнулися, дали техніку й допомагають нашому місту», – сказав мер.

Він зауважив, що «у фейсбуці багато пишуть повідомлень із приводу того, що «одну частину Ірпеня прибирають, а про нас забули»». «Ні, друзі, не забули. Приберемо все місто. Але є системна робота: спочатку прибираємо одну сторону, потім усі переходимо на іншу. Кожна вулиця, кожен провулок, кожен двір буде прибраний», – запевнив міський голова.

«На сьогоднішній день уже частково ми подаємо напругу на наші комунальні об’єкти. Дуже потужно працює ДТЕК, працює газове господарство. «Ірпіньводоканал» сьогодні в місті Буча на центральному водозаборі подав воду – люди можуть приходити й набирати. Так само ми готуємося подати воду і в Гостомелі, і у Ворзелі. Зараз починають прокладати трубопровід від Києва до Ірпеня, і я впевнений, що за тиждень ми впораємося й подамо воду нашим ірпінчанам», – зазначив Маркушин.    

Він також учергове закликав ірпінців поки що не повертатися в місто.

«Працюємо 24/7. Прошу трошки вашого терпіння – поки що не можна повертатися в наше місто. Я зі своєю командою роблю все, щоби якнайшвидше все налагодити, відремонтувати всі комунікації, і тільки потім можна буде повертатися», – наголосив міський голова.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300