Мер Ірпеня привітав енергетиків із професійним святом

Imgonline Com Ua Bigpicture Bfakvltl1b

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин привітав енергетиків – «українських воїнів світла» – з професійним святом.

Мер відзначив, що енергетики «щодня, щоночі, без вихідних і відпочинку відвойовують для нас домашній затишок, тепло, зв’язок з рідними і близькими, можливість навчання для наших дітей, можливість роботи наших лікарень, хлібопекарень, господарської сфери».

«Після кожного ворожого обстрілу вони знову і знову стають до важкої роботи, щоб у наших домівках з’явилося світло, якого позбавляють нас рашисти. І мені дуже прикро, що зараз багато хто не цінує те, що роблять наші енергетики. Багато хто нарікає, скаржиться… Друзі, ви навіть собі не уявляєте, в яких умовах сьогодні працюють ці люди і що вони роблять для нас із вами! Задумайтеся», – наголосив міський голова.

«Від імені всієї Ірпінської громади я дякую нашим енергетикам за професіоналізм, витримку, стійкість і любов до своєї професії. Шануємо і поважаємо. Зі святом!» – зазначив Маркушин.

Нагадаємо, вчора ввечері він повідомив, що в найближчий період компанія «ДТЕК Київські регіональні електромережі» планує почергово вмикати світло в різних мікрорайонах Ірпеня на дві години – з восьмигодинними перервами


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300