Мерія та Інвестиційна рада Ірпеня запрошують міжнародних спеціалістів до планування відбудови міста (відео)

277772945 529145055245688 1108788937618200947 N

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин та голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк запрошують архітекторів, дизайнерів, проєктувальників, транспортників та спеціалістів із міського планування з Європи та Америки до міжнародної робочої групи зі сталої відбудови Ірпеня. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці й на телеграм-каналі Володимира Карплюка.

«Саме в Ірпені ціною людських втрат та майже повної руйнації міста було зупинено російського ворога до входу в Київ. Ми запрошуємо міжнародних партнерів України допомогти у відновленні інфраструктури Ірпеня та надати техніку для розчистки наслідків руйнації й допомогу для відбудови міста», – зазначив Олександр Маркушин.

«У місто невдовзі повертатимуться люди. Наразі в Ірпені зруйнована більшість людських домівок, міських будівель та інфраструктурних об’єктів», – пояснює важливість старту відновлювальних робіт Володимир Карплюк.

Перше засідання робочої групи відбудеться в онлайн-форматі 30 квітня о 10.00 на платформі Zoom. Зареєструватися для участі можна за посиланням: https://forms.gle/cg2SbBewXeRm53My9.

Попередньо зареєстрованим учасникам буде надісланий генеральний план Ірпеня, проєктні розробки, фото- та відеоогляди міста, зроблені до та після боїв із російськими окупантами. У подальшому будуть сформовані групи за напрямками, які в тому числі здійснюватимуть планування бюджету та забезпечуватимуть організацію фандрейзингової частини.

Додаткові запитання можна поставити за телефоном +380960218977 (Ірина Ярмоленко).

У повідомленні відзначається, що Ірпінь, розташований у 7 хвилинах їзди від Києва, був одним із найдинамічніших у своєму розвитку міст України. «За останні десять років в Ірпені було спроєктовано, збудовано, реконструйовано, відремонтовано та відкрито понад 1150 сучасних об’єктів. Місто завжди займало найвищі рейтинги відносно інвестиційної привабливості, комфорту життя та побудови інфраструктурних об’єктів. Ірпінь впровадив найбільш зручні у Київській області умови для роботи з бізнесом», – розповів голова Інвестиційної ради міста.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300