Мешканці модульного містечка в Ірпені отримали продуктові сертифікати (відео)

По 500 гривень на купівлю продуктів та речей першої необхідності. Такі сертифікати цими вихідними отримали мешканці Ірпеня, які тимчасово проживають у модульному містечку «Дубки».

Тетяна, мешканка Ірпеня:

 «Наш будинок повністю згорів, у нас нічого не залишилося… Велике дякуємо всім, хто нам допомагає».

Марина, мешканка Ірпеня:

«Дякуємо, що вони нам всі допомагають. Гуманітарні допомоги – без них ми зараз нікуди абсолютно. Дякуємо дуже велике!».

Такі сертифікати надала людям Громадська організація «Епіцентр дітям» спільно з іспанською міжнародною організацією ONG «Cesal» у рамках співпраці з Ірпінською міською радою.

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:

«Це люди, які втратили своє житло, втратили свої домівки. Таким чином намагаємося їх підтримати у цей складний час. І ми дуже вдячні нашим міжнародним партнерам, благодійним організаціям, які завжди йдуть нам зустріч, приймають різноманітну участь у житті цих людей, проводять різні заходи. У сьогоднішньому випадку надають сертифікати на купівлю продуктів номіналом 500 гривень в мережі магазинів «АТБ».

Такі сертифікати отримали всі мешканці «Дубків» без винятку. Дорослі і малі. Всього 390 людей. За ці сертифікати вони зможуть придбати необхідні продукти та речі на свій розсуд у мережі магазинів «АТБ».

Марина Левенок, координаторка Ірпінської соціально-спортивної школи «Реал Мадрид»:

«Мережа магазинів «АТБ», тому що це найпоширеніша зараз мережа в Україні і в нашому місті і там великий асортимент продуктів і доступні ціни. Всією родиною можуть піти кожен з власним сертифікатом і купити необхідні продукти».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300