Мешканцям Ірпеня привезли декілька тонн гуманітарної допомоги з Італії

Photoeditorsdk Export (1)

Представники благодійного Фонду Лелекера доставили в Ірпінь декілька тонн гуманітарної допомоги з Італії. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Я не вірю в те, що «світ втомився від війни». Бо я бачу, що зараз, як і в перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну, люди у різних куточках планети об’єднуються, щоб допомагати українцям. Сьогодні до нас приїхали хлопці з БО «Благодійний Фонд Лелекера» – Міщенко Данило та Міщенко Ігор. Вони привезли мешканцям Ірпеня кілька тонн гуманітарної допомоги з Італії. Її зібрали громади містечок Вілламарцана, Кошта та Ґоньяно. Також вони передали вітання від відомого в тих краях винороба пана Марчелло Бенедетті, який задля збору коштів на підтримку Ірпеня організовував аукціон, та благословення нашому місту від священника-капелана Дона Сільвіо, який теж дуже допомагав у зборі допомоги», – написав міський голова.

Він також розповів, що виконувач обов’язків мера міста Вілламарцана Даніеле Менон «передав свої запевнення у бажанні подальшої тіснішої співпраці з нашим містом».

«Я щиро дякую Ігорю та Данилу Міщенкам за пророблену роботу! А також від імені всієї нашої громади дякую мешканцям та адміністрації містечок Вілламарцана, Кошта та Ґоньяно, які у цей нелегкий для нашого міста час підставили нам своє плече допомоги. Grazie mille!» – додав Олександр Маркушин.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300