Мінмолодьспорт допоможе Ірпеню у відновленні спортивної інфраструктури

336798415 1410693653008440 1989683210222331473 N

Міністерство молоді та спорту України допоможе у відновленні спортивної інфраструктури Ірпеня, яка постраждала під час бойових дій у місті, а також сприятиме розвитку спорту в нашій громаді. Відповідний меморандум підписали Ірпінський міський голова Олександр Маркушин з міністром Вадимом Гутцайтом.

«Щиро дякую Вадиму Гутцайту, який так само як і наша управлінська команда, вважає, що не варто чекати закінчення війни, а вже сьогодні треба робити усе можливе для відновлення України», — зазначив Олександр Маркушин на своїй сторінці у фейсбуці.

За словами мера Ірпеня, у розвитку спортивної сфери Ірпеню також допомагатимуть Всеукраїнська волонтерська спільнота «Благодійний фонд «Для Українців» та Благодійний фонд «Майбутнє — дітям».

«Зокрема, завдяки співпраці із БФ «Майбутнє – дітям» чимало юних спортсменів з Ірпінської громади вже цієї весни зможуть відвідати міжнародні спортивні табори Olympic Dreams», — додав Маркушин.

Також він подякував секретарю Ірпінської міської ради Анжелі Макеєвій за організацію зустрічі та сприяння у реалізації корисних для Ірпінської громади проєктів.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300